HomeActueel Theatrale opening fototentoonstelling Corrie & Joseph

Theatrale opening fototentoonstelling Corrie & Joseph

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019

Op maandag 18 november om 16.00 is er een feestelijk openingsmoment van de fototentoonstelling Corrie & Joseph in de centrale hal van de RCE. We hebben deze tentoonstelling samen met de RCE georganiseerd. Jullie zijn hierbij van harte welkom!

Vanaf maandag 18 november t/m 12 december zijn er 24 foto’s uit het onlangs verschenen Fotoboek ‘Corrie & Joseph’ te zien in de centrale hal van de RCE. ‘Corrie & Joseph’ is een fotoboek over de Spakenburgse Diva’s in relatie tot  kunst en erfgoed, waarin de duurzame geschiedenis van Het Wilde Oog met vrouwen in klederdracht tot uiting komt. Als ErfgoedAcademie hebben wij de totstandkoming van het boek ondersteund. In ruil daarvoor levert het Wilde Oog een bijdrage aan relevante cursussen van de ErfgoedAcademie.

Het boek zet het ambacht van Het Wilde Oog uiteen: van theatrale regie tot de kracht van archetypische beelden, met veel voorbeelden van de dialoog tussen de Spakenburgse Diva’s,  hedendaagse kunst en erfgoed.

De tentoonstelling wordt vanuit ons geopend door Yvonne samen met Arjan de Zeeuw (directeur Kennis en Advies RCE) i.s.m. Hans Lemmerman en Inge Run (Het Wilde Oog) en Hendrikje Kuis (Spakenburgs Diva). Voor neer informatie over Het Wilde Oog’: Het Wilde Oog

Waar en wanneer
Centrale hal RCE
m.m.v. Theater het Wilde Oog en Spakenburgs Diva Hendrikje Kuis
18 november 2019, 16.00-17.00 uur (met borrel)