HomeDocenten Annet van Goor

Annet van Goor

Annet van Goor organiseert de kerkelijke, culturele en maatschappelijke verhuur van de St.-Joriskerk in Amersfoort. Het multifunctioneel inzetten van dit oudste Rijksmonument van Amersfoort bevordert de aantrekkelijkheid van de historische binnenstad. Zij was recent co├Ârdinator van het restauratietraject van genoemde kerk. Hierin speelde de RCE en de gemeentelijke monumentenzorg een adviserende en faciliterende rol. Naast de zondagse vieringen wordt de St.-Joriskerk doordeweeks breed verhuurd. Hiertoe onderhoudt Annet externe contacten met gemeente, citymarketing, VVV en diverse culturele instellingen.

Ervaring

Annet heeft 25 jaar ervaring met de erfgoedsector vanuit bestuurlijke functies op het gebied van kerk, cultuur en gezondheidszorg. Met veel enthousiasme verzorgt zij workshops en presentaties t.b.v. de instandhouding van monumentale kerken. Zij adviseert kerken en gemeentes, die op weg gaan naar een multifunctioneel gebruik van hun kerkgebouwen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de St.-Joriskerk of heeft u vragen m.b.t. het multifunctioneel gebruik van monumentale kerken, kijk dan op www.verhuurjoriskerk.nl of stuur een mail naar info@verhuurjoriskerk.nl.

Annet Goor