Nathalie Vossen

Zelfstandig erfgoedadviseur
Specialisme
Erfgoed in de fysieke leefomgeving
Social media

Het is een bewuste keuze van mij geweest om als zelfstandig erfgoedadviseur alleen voor overheden te werken. Zo kan ik erfgoed strategisch inzetten in het ruimtelijke, sociale en economische domein.

Nathalie Vossen

Come ride with me through the vains of history (Muse)

Nathalie Vossen Zelfstandig erfgoedadviseur
  • Integrale benadering van erfgoed
  • Meer dan 20 jaar ervaring in de erfgoedsector
  • Groot netwerk bij rijk, provincie én gemeente
Amersfoort

Werkervaring van Nathalie

De liefde voor erfgoed is in mijn familie genetisch bepaald en dus met de paplepel ingegoten. Inmiddels mag ik mij, met meer dan twintig jaar werkervaring, een ervaren maar vooral enthousiaste erfgoedprofessional noemen. Van archeoloog heb ik mij ontwikkeld tot breed georiënteerde erfgoeddeskundige, vooral werkzaam op het snijvlak van erfgoed met de fysieke leefomgeving. 

Zo ziet een cursus bij Nathalie eruit

Als docent vind ik het belangrijk om te weten wie de cursisten zijn en wat hen beweegt om een cursus bij de ErfgoedAcademie te volgen. Vaak bekijk ik vooraf de LinkedIn-profielen en neem ik op de cursusdag tijd voor de kennismaking. Tijdens de cursus probeer ik die rode draad van de -vaak persoonlijke- motivatie van de cursist vast te houden. Dat kan door vragen te blijven stellen, publicaties aan te dragen of contact te leggen met iemand uit mijn netwerk. Ook een stukje nazorg vind ik belangrijk: op vragen die tijdens de cursus open zijn blijven staan, krijg je altijd een antwoord van mij. Mijn persoonlijke werkstijl kenmerkt zich door een positief kritische houding met een gezonde dosis humor.
 

Hellestraat