HomeOpleidingsaanbod Noord-Holland

Noord-Holland

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in 11 provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale Steunpunten monumentenzorg. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

Om 09.30 uur vertrekken we gezamenlijk met de boot naar Texel.
Tijdens de dag praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom (duurzaam) erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Daarin komen actuele bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt Monumentenzorg en Archeologie Noord-Holland en de Provincie.

In de middag staat o.a. een interessante excursie op het programma.
We vertrekken richting Den Helder met de boot van 16.00 uur. We sluiten vervolgens af met een netwerkborrel in Den Helder.
Het definitieve programma volgt nog. 

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Noord-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Noord-Hollandse erfgoedcollega’s!

Wanneer en waar?

Donderdag 17 oktober 2019 op Texel.
Heenreis boot 09.30 uur, terugreis 16.00 uur met aansluitend borrel in Den Helder.

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief overtocht, koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Na aanmelding krijgt u toegang tot de Mijn Omgeving van de ErfgoedAcademie. 


"bijpraten en netwerken op een bijzondere plek"