HomeOpleidingsaanbod Zuid-Holland (verwacht in okt/nov)

Zuid-Holland (verwacht in okt/nov)

De cursusdatum is nog niet bekend. De definitieve datum word uiterlijk in augustus gepubliceerd.

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in 11 provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale Steunpunten monumentenzorg. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Zuid-Hollandse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag (evt. alleen ochtend/middag) staat veelal in het teken van een thema, zoals duurzaamheid, energietransitie, herbestemmen, de Omgevingswet etc.

We praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom (duurzaam) erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Daarin komen actuele bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Erfgoedhuis Zuid-Holland en de Provincie aan bod.

Ook staat er een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een lunch of een netwerkborrel. 

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Zuid-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw erfgoedcollega’s!

Wanneer en waar?

De bijeenkomst vindt hoogst waarschijnlijk in oktober of november plaats.  U kunt zich wel alvast onder voorbehoud aanmelden. Wij informeren u per mail wanneer de definitieve datum en locatie bekend is.

Kosten

De kosten bedragen € 75,00 voor een halve dag en € 150,00 bij een hele dag.
Dit is inclusief koffie/thee, lunch en/of afsluitende borrel.

Na aanmelding krijgt u toegang tot de Mijn Omgeving van de ErfgoedAcademie.


"Bijpraten op een bijzondere locatie"