Gelderland (2 oktober 2018)

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in 11 provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk.  Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale Steunpunten monumentenzorg. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw gelderse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

Thema van de dag is ‘Samenwerking aan instandhouding en goed gebruik erfgoed’.

In de ochtend wordt u bijgepraat over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, het Restauratiefonds, de provincie, Gelders Genootschap. Ons doel is u enerzijds te inspireren en anderzijds praktische handvatten te bieden rondom actuele thema's.

Gezien de op handen zijnde verbouwing en uitbreiding van het paleiscomplex 't Loo is dit een uitgelezen mogelijkheid het paleis te bekijken voordat de inboedel wordt opgeslagen. ’s Middags krijgen wij een uiteenzetting over de plannen, welke ook 4300 m2 asbestverwijdering omvatten + verduurzamingsmaatregelen. Ook zullen wij een rondleiding krijgen.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw gelderse erfgoedcollega’s!

Wanneer en waar?

2018

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.
Aantal dagen
1 dag
Datum
2 oktober 2018
Tijden
09:00 - 16:30 uur
Locatie
n.t.b.
Kosten
€ 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: