Gelderland (2 oktober 2018)

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in 11 provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk.  Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale Steunpunten monumentenzorg. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw gelderse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat veelal in het teken van een actueel thema.

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw gelderse erfgoedcollega’s!

Wanneer en waar?

De definitieve locatie en datum is nog niet bekend, deze zal in februari 2018 gepubliceerd worden.

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

U kunt zich vanaf februari 2018 aanmelden voor deze dag. 

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.
Aantal dagen
1 dag
Datum
2 oktober 2018
Tijden
09:00 - 16:30 uur
Locatie
n.t.b.
Kosten
€ 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: