Noord-Brabant (2 november 2017)

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Brabantse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat in het teken van 'Erfgoed en duurzaamheid' en dat is meer dan het aanbrengen van dubbel glas.
In de ochtend wordt u bijgepraat over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, het Restauratiefonds, Monumentenhuis Brabant en de Provincie Noord-Brabant. Ons doel is u enerzijds te inspireren en anderzijds praktische handvatten te bieden rondom het thema duurzaamheid. In de middag organiseren we een interessante excursie.

Het definitieve programma maken we 1 oktober bekend. 

Waar en wanneer?

2 november te Eindhoven 

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk in betrokken is bij erfgoedthema's in de provincie Noord-Brabant (zoals duurzaamheid, cultuurhistorie, archeologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.).

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Naast gezellig, ook een leerzame bijeenkomst"
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Noord-Brabant Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.
Aantal dagen
1 dag
Datum
2 november 2017
Tijden
09:00 - 16:30 uur
Locatie
Eindhoven
Kosten
€ 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: