Noord-Holland (31 oktober 2017)

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met het Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF.

Programma

De dag staat in het teken van Groen Erfgoed. Er gebeurt veel op dit gebied en het is met name voor gemeenten best een uitdaging is om hierin de juiste weg te vinden, zowel op het gebied van beleid, als vergunningen als subsidiemogelijkheden. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Provincie, Landschap Noord-Holland, Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF.  Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Noord-Hollandse erfgoedcollega’s!

Voor wie?

Deze dag is bestemd voor erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Noord-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, cultuurlandschap, cultuurbeleid, planologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap). 

Waar en wanneer?

31 oktober 2017 op Landgoed Zonnestraal te Hilversum

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u ca. 2 weken voorafgaand het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Medewerkers cultuurhistorie, cultuurlandschap, cultuurbeleid, planologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap werkzaam in de provincie Noord-Holland.
Aantal dagen
1 dag
Datum
31 oktober 2017
Tijden
09:00 - 16:30 uur
Locatie
Hilversum
Kosten
€ 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: