Noord-Holland (31 oktober 2018)

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met het Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF.

Programma 2017

Op 31 oktober vond weer de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen plaats. Dit keer waren we te gast in de gemeente Hilversum op Landgoed Zonnestraal. Het uitgebreid verslag van deze dag kunt u hier terug lezen. 

Programma 2018

De dag staat veelal in het teken van een actueel thema.

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Voor wie?

Deze dag is bestemd voor erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Noord-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, cultuurlandschap, cultuurbeleid, planologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap). 

Waar en wanneer?

De definitieve locatie en datum is nog niet bekend, deze zal in februari 2018 gepubliceerd worden.

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

U kunt zich vanaf februari 2018 aanmelden voor deze dag. 

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Medewerkers cultuurhistorie, cultuurlandschap, cultuurbeleid, planologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap werkzaam in de provincie Noord-Holland.
Aantal dagen
1 dag
Datum
31 oktober 2018
Tijden
09:00 - 16:30 uur
Locatie
n.t.b.
Kosten
€ 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: