Overijssel (16 oktober 2018)

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedprofessionals, startend of meer ervaren en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in de provincie Overijssel, zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap. Tijdens deze middag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met de provincie Overijssel en het Oversticht. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Overijsselse erfgoedcollega’s!

Voor wie?

Deze middag is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met erfgoed, werkzaam in de provincie Overijssel en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, archeologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.)

Wanneer en waar?

16 oktober 2018

Kosten

Het programma is nog niet bekend. De kosten bedragen € 75,00 1/2 dag / € 150,00 hele dag, dit is inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Altijd fijn om collega's uit de provincie te spreken"
Docenten
Nathalie Vossen
PRO-Erfgoed
Gemiddeld waarderingscijfer8
Voor wie
Erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Overijssel en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.
Aantal dagen
1/2 dag of 1 dag
Datum
16 oktober 2018
Tijden
12:00 - 17:00 uur
Locatie
n.t.b.
Kosten
€ 75,- / € 150,- per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: