Zuid-Holland (22 november 2018)

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedprofessionals, startend of meer ervaren en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in de provincie Zuid-Holland, zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap. Tijdens deze middag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en Erfgoedhuis Zuid-Holland. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Zuid-Hollandse erfgoedcollega’s!

Voor wie?

Deze (mid)dag is bestemd voor erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Zuid-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.

Waar en wanneer?

22 november 2018

Kosten

Het programma is nog niet bekend. De kosten bedragen € 75,00 1/2 dag / € 150,00 hele dag, dit is inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"
Docenten
Jan Van de Voorde
Van de Voorde Monumentenadvies
Directeur
Gemiddeld waarderingscijfer7,3
Voor wie
(beleids)ambtenaren cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, maar ook zeer geschikt voor andere erfgoedprofessionals.
Aantal dagen
1/2 of 1 dag
Datum
22 november 2018
Tijden
12:00 - 17:00 uur
Locatie
n.t.b.
Kosten
€ 75,00 / € 150,00 per persoon
Organisatie
Maartje Voskuilen
Vragen?

Maartje Voskuilen
Planning & organisatie

Tel: (088) 2539080Stuur een e-mail
Pagina delen: