HomeOpleidingsaanbod ErfgoedOntmoeting

ErfgoedOntmoeting

Twee keer per jaar organiseren we een ErfgoedOntmoeting. Met deze ‘Ontmoetingen’ bieden we onze leden een moment om elkaar (weer) te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen.

Waar en wanneer?

19 januari 2020 van 12:30 - 16:30 uur. De Observant te Amersfoort


Programma

We starten de middag met de afsluiting van de Leergang ErfgoedFilosofie 2019/2020 met een Openbaar Dispuut waar een aantal nieuwe leden hun Meesterwerken presenteren. 

De lezing wordt uitgesproken door Floris Alkemade, Rijksbouwmeester met aansluitend een verdiepend gesprek onder leiding van Erik Boers.Terugblik 13 juni

Klik op de foto voor een korte terugblik van de bijeenkomst op donderdag 13 juni waar het afscheid centraal stond van Fons Asselbergs en Monique Eerden.  Bas Heijne sprak de ErfgoedLezing uit met als titel: "Erfgoed als opdracht"

 


Terugblik voorgaande jaren

Onder de naam ‘Erfgoedontmoeting’ organiseert de ErfgoedAcademie twee keer per jaar een ontmoeting van/voor ErfgoedAcademie-leden (met het behalen van het certificaat van de cursus Erfgoedfilosofie wordt men lid van de ErfgoedAcademie) rond een specifiek erfgoedthema. Het doel van deze ontmoetingen is tweeledig: het onder de aandacht brengen van vakinhoudelijke ontwikkelingen en een moment voor leden om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en het eigen denken aan te scherpen.

Klik hier voor een terugblik naar eerdere bijeenkomsten.


"Leuk om iedereen weer te ontmoeten"