Friesland

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies.
Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma voor deze bijeenkomst komt tot stand in samenwerking met het provinciale Steunpunt monumentenzorg en de Provincie Fryslan. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Friese erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat in het teken van religieus erfgoed. 

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt Monumentenzorg Fryslân, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. Aan het einde van de middag sluiten we af met een netwerkborrel. 

Voor wie?

Deze dag is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de provincie Fryslân en werkzaam/betrokken is bij erfgoedthema's in de provincie zoals erfgoed, monumentenzorg, cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap. 

Waar en wanneer?

Donderdag 18 oktober 2018 in de gemeente Ooststellingwerf. 

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

"Altijd fijn om collega's uit de provincie te spreken"