Gelderland

Netwerkbijeenkomst voor erfgoedprofessionals, startend of meer ervaren en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in de provincie Gelderland. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk.  Het programma komt tot stand in samenwerking met de provinciale Steunpunten monumentenzorg. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw gelderse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat  in het teken van Erfgoed Telt. In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt, Gemeente en de Provincie.  In de middag bezoeken we o.a. de Martinikerk, de Gasthuiskerk en het Stadhuis.Aan het eind van de middag is er een netwerkborrel. Het volledige dagprogramma tref u hier

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor alle erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Gelderland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.). Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Gelderse erfgoedcollega’s!

Wanneer?

15 november 2018 in het Arsenaal te Doesburg

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"