Groningen

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Groningse erfgoedcollega’s!

Programma 2017

Op 14 november vond weer de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen plaats. Dit keer waren we te gast in de gemeente Appingedam. Het uitgebreid verslag van deze dag kunt u hier terug lezen. 

Dagprogramma 2018

De dag staat veelal in het teken van een actueel thema.

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Voor wie?

Deze dag is met name bestemd voor iedereen in de provincie Groningen die tijdens zijn/haar werk betrokken is bij erfgoedthema's in de provincie.  Ambtenaren van een gemeente of provincie, architecten, stedenbouwkundigen, adviseurs die regelmatig bezig zijn met monumentenzorg, erfgoed, cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap. 

Waar en wanneer?

13 november 2018

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

Aanmelden

Na aanmelden ontvangt u het definitieve programma, de factuur en route naar de locatie.

"Altijd fijn om collega's uit de provincie te spreken"