HomeOpleidingsaanbod Noord-Brabant

Noord-Brabant

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Brabantse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat  in het teken van religieus erfgoed (herbestemmen, kerkenvisies etc.).

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Waar en wanneer?

23 oktober 2018 te Vught

Voor wie?

Deze dag is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk in betrokken is bij erfgoedthema's in de provincie Noord-Brabant (zoals duurzaamheid, cultuurhistorie, archeologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap, etc.).

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

"Naast gezellig, ook een leerzame bijeenkomst"