HomeOpleidingsaanbod Noord-Holland

Noord-Holland

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het programma komt tot stand in samenwerking met het Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF.

Programma 2018

De dag staat veelal in het teken van religieus erfgoed. 

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, Steunpunt Monumenten en Archeologie Noord-Holland bestaande uit Mooi Noord-Holland en Stichting NMF, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. We sluiten altijd af met een netwerkborrel.

Voor wie?

Deze dag is bestemd voor erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Noord-Holland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's in uw provincie (zoals cultuurhistorie, cultuurlandschap, cultuurbeleid, planologie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen of landschap). 

Waar en wanneer?

30 oktober 2018 in De Grote Kerk te Beverwijk.

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"