HomeOpleidingsaanbod Slotbijeenkomst Erfgoedparticipatie-labs

Slotbijeenkomst Erfgoedparticipatie-labs

Op donderdag 25 november vindt de slotbijeenkomst van de erfgoedparticipatielabs plaats. Erfgoedprofessionals of andere geïnteresseerden in erfgoedparticipatie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze (gratis) online bijeenkomst.

Twee jaar erfgoedparticipatie-labs

De ErfgoedAcademie is in 2020 met de erfgoedparticipatie-labs gestart. Onder het motto ‘Samen denken – Samen doen - Samen creëren’ organiseerde de ErfgoedAcademie zes erfgoedparticipatie-labs waarin erfgoedprofessionals, samen met anderen uit de erfgoedsector, op zoek gingen naar praktijkvoorbeelden, methoden en werkwijze om erfgoedparticipatie en de Faro-gedachtengoed in de praktijk te brengen.

Als erfgoedprofessionals en erfgoedvrijwilligers willen inspelen op de nieuwe plek van erfgoed in de maatschappij, hebben ze een andere manier van denken en van werken nodig. In de zes erfgoedparticipatie-labs van 2020-2021 onderzochten rond de 120 deelnemers wat dat betekent voor hun werk.

Slotbijeenkomst donderdag 25 november

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij onze speciale slotbijeenkomst op donderdag 25 november. Tijdens deze bijeenkomst komt u alles te weten over wat we in de labs hebben gedaan en geleerd, krijgt u een introductie van de zes eindproducten van de labs en de belangrijkste inzichten. U krijgt ook meer te horen over de aanpak van de labs en wat het vervolg nu is voor het netwerk.  

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats via  Zoom. Aanmelden kan via onderstaande link.

Meer informatie over de labs

Kijk voor meer informatie op de website van de ErfgoedAcademie.

De labs organiseerde de ErfgoedAcademie in het kader van het Faro Programma van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

Docenten

Lorna Cruickshanks
ErfgoedAcademie Projectleider