HomeOpleidingsaanbod Duik in je cijfers: Weer- en wendbaar door de crisis

Duik in je cijfers: Weer- en wendbaar door de crisis

Ben jij betrokken bij de exploitatie van een monument en wil je ook de cijfers laten meewegen in jouw antwoord op de coronacrisis? Voordat je belangrijke beslissingen neemt, is het raadzaam om je financiƫle plaatje op orde te hebben. Hoe doe je dat? Welke cijfers moet je boven water krijgen? Het is niet moeilijk, we helpen je graag op weg tijdens een dik uur Zoomen.

Bezoek deze NMo NU bijeenkomst voor bestuurders (penningmeesters), directeuren, beheerders, administrateurs, en iedereen die financieel overzicht nodig heeft om te sturen in deze uitdagende tijd. De bijeenkomst biedt ruimte voor het uitwisselen en delen van actuele vragen of zorgen en waardevol advies.

Wanneer

Datum: 4 februari 2021

Inloop: 15.15 uur Start: 15:30 uur Online borrel: 16:30 uur Einde: 17:00 uur

Programma:

Begroeting door Marlo Reeders, directeur NMo

Introductie door moderator Yvonne Ploum, directeur ErfgoedAcademie 

Frieke Hurkmans, directeur-bestuurder Stichting Pieterskerk Leiden 
Bij de vorige NMo Nu bijeenkomst vertelde Frieke over haar ervaringen tijdens de coronacrisis. Ditmaal vertelt zij als bedrijfskundige hoe je belangrijke financiƫle inzichten op eenvoudige wijze kan verkrijgen.

Martine van Lier, voorzitter Federatie Instandhouding Monumenten (FIM)
Wat zijn de gevolgen van de keuzes die je tijdens de crisis moet maken? Bestaan hier dilemma's? Op welke manier kun je zorg dragen voor de toekomst van je monument en personeel?

Hans Jacobs, Senior medewerkers Partners, Strategie en Ontwikkeling Nationaal Restauratiefonds (NRF)
Heb je nog vragen over wat de speciale lening voor rijksmonumenten inhoudt of voor wie deze bedoeld is? Hans licht namens het Restauratiefonds graag toe hoe dit in zijn werk gaat. Met voorbeelden laat hij zien op welke manier de lening juist nu perspectief biedt.

We sluiten af met een online borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@nationalemonumentenorganisatie.nl o.v.v. aanmelding webinar Duik in de cijfers