Zeeland

De netwerkbijeenkomst Actualiteiten & Ontwikkelingen organiseren we in diverse provincies, veelal op een bijzondere locatie in de provincie. Kennis hebben van erfgoed is belangrijk bij de realisatie van ruimtelijke ontwikkelingen. En het uitwisselen van die kennis is wellicht nog belangrijker. Tijdens deze dag praten we u bij over de landelijke en regionale actualiteiten en ontwikkelingen, en er is ook gelegenheid om feedback te geven vanuit de praktijk. Het is dé gelegenheid om kennis en ervaringen te delen met uw Zeeuwse erfgoedcollega’s!

Dagprogramma

De dag staat in het teken van 'Duurzaamheid en energietransitie'.

In de ochtend praten we u bij over landelijke en regionale thema's die spelen rondom erfgoed, cultuurhistorie en ruimtelijke ontwikkelingen. Met bijdragen van onder andere de Rijksdienst, Restauratiefonds, SCEZ, Gemeente en de Provincie.

In de middag staat altijd een interessante excursie op het programma. 

Voor wie?

Deze dag is met name bestemd voor erfgoedprofessionals, werkzaam in de provincie Zeeland en werkzaam/betrokken bij erfgoedthema's zoals cultuurhistorie, ruimtelijke ordening, bouw- en woningtoezicht, groen, landschap.

Wanneer en waar?

9 november 2018 in het Industrieel Museum te Sas van Gent.

Kosten

De kostenbedragen € 150,00 inclusief koffie/thee, lunch en afsluitende borrel.

"Goede thema's en een leuke netwerkdag"