Disclaimer

Voor het raadplegen en gebruik van deze website en/of digitale nieuwsbrieven van de ErfgoedAcademie gelden de volgende voorwaarden.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzameld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. De ErfgoedAcademie is daarom niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van de hier getoonde informatie. Daar waar gebruik gemaakt wordt van aan deze site gekoppelde websites van derden, kan niet worden ingestaan voor de juistheid en/of volledigheid van de op die sites vermelde informatie.

Vertrouwelijkheid en geheimhouding

De ErfgoedAcademie treedt niet zonder jouw toestemming naar buiten met mededelingen over privacy-gevoelige gegevens of over interne aangelegenheden van wederzijdse ondernemingen, waarvan zij het vertrouwelijke karakter kennen of kunnen begrijpen.

Klachtenprocedure

Ben je niet tevreden over dienstverlening van de ErfgoedAcademie dan kunt je je klacht schriftelijk doorgeven via het onderstaand klachtenformulier. Het formulier kun je versturen per post of per mail via info@erfgoedacademie.nl. Binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht ontvang je een inhoudelijke reactie.