Home Docenten & experts

Docenten & experts

Docenten, sprekers en masters ErfgoedAcademie

Voor de cursussen werkt de ErfgoedAcademie nauw samen met ervaren docenten en sprekers, bestaande uit professionals van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, het Nationaal Restauratiefonds, de diverse gemeenten en provincies, andere erfgoedorganisaties en universiteiten.  De Leergang ErfgoedFilofosie is onder leiding van gerenommeerde masters (hoogleraren) uit de erfgoedsector. 

Zij zijn deskundige en bevlogen professionals met specifieke kennis en ervaring op het gebied van erfgoed en ruimtelijke ontwikkelingen. Zij bieden niet alleen actuele theoretische inzichten, maar zijn juist ook in staat om de verbinding met en vertaling naar de praktijk te maken. Dit betekent dat u nieuwe kennis en vaardigheden ook daadwerkelijk in uw eigen werk leert toepassen.

De ErfgoedAcademie selecteert de docenten, sprekers en masters op inhoudelijke kennis en didactische vaardigheden. Elke cursus en leergang kent een evaluatie op inhoud, sprekers en organisatie. We trainen onze vaste docenten onder het motto ‘van goed naar beter’. Op deze wijze borgen wij de kwaliteit van onze docenten.

Docenten, sprekers en masters: