Programma voorjaar 2024 bekend

Publicatiedatum

Met de kerstvakantie in zicht denk je waarschijnlijk nog niet aan wat je komend voorjaar wilt gaan doen. Maar wij zijn er al druk mee bezig! Bij de ErfgoedAcademie werken we hard aan de programmering, zodat jij straks een weloverwogen keuze kunt maken om je kennis en vaardigheden te vergroten.


Of je nu een ambtenaar of werkzaam bent bij een erfgoedorganisatie, ons uitgebreide aanbod biedt voor ieder wat wils. Of je nu veel ervaring hebt of net begint, of je je bezighoudt met de uitvoering of met erfgoedbeleid, wij hebben iets voor jou.

klassenfoto
joriskerk

Enkele cursussen uit ons aanbod zijn onder andere:

Erfgoed, een kennismaking: Een introductie in de wereld van erfgoed.

Gemeentelijk erfgoedbeleid: Verdiep je in het ontwikkelen en implementeren van erfgoedbeleid op gemeentelijk niveau.

Digitaal erfgoed: Verken de wereld van digitaal erfgoed, leer over digitale archivering en maak kennis met innovatieve technologieën.

Erfgoed en financiën: Leer de financiële aspecten van erfgoedbeheer en -behoud kennen en ontwikkel vaardigheden om hier effectief mee om te gaan.

Erfgoed, economie en toerisme: Ontdek de synergie tussen erfgoed, economische groei en toerisme.

Of je nu je kennis wilt verbreden, nieuwe vaardigheden wilt ontwikkelen of je expertise op een specifiek gebied wilt verdiepen, bij de ErfgoedAcademie ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer en neem een kijkje bij het volledige aanbod.

Bereid je voor op een leerzame en inspirerende ervaring dit najaar en investeer in je professionele groei. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die de programmering biedt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze trainingen en cursussen!